MİM #1 | Benim Sinemam

Herkese merhabalar. Bugün ilk mim yazımı yazıyorum.Geçen hafta ilk kez mimlendim ve bunu gördüğümde gerçekten çok mutlu oldum. Bir de baktım ki  https://sezersadet.blogspot.com.tr/ 
blogunun yazarı tarafından mimlenmişim. Kendisine beni mimleyip fikrimi sorduğu için teşekkür ediyorum:)




Sinemada izlediğin ilk film hangisi?

Sanırım izlediğim ilk film ilkokulda sınıfça izlediğimiz Ninja kaplumbağalar filmi idi. Ne yazık ki şuan sorsanız 4 kaplumbağanın adını bile sayamam:(

Sence film en güzel nerede izlenir ?

Bence film en güzel film büyük bir alışveriş merkezindeki bir sinemada izlenir. Filmden önce ve sonra mağazaları dolaşmak filmi sindirmek için iyi olurdu:)

Film izlerken olmazsa olmazın var mı ?

 Aslında yok. Ama komedi filmiyse tek başıma izlemeyi tercih ederim.

Film izlerken mısır mı yoksa cipsi mi tercih edersin?

Tabii ki cips:)

İki boyutlu filmi mi tercih edersin yoksa üç boyutlu mu ?

Aslına bakarsanız boyut farketmez isterse 16 boyutlu olsun film güzelse sıkıntı yok. 

Avm sineması mı sokak sineması mı ?

Avm yi tercih ederim.

Filmden önce filmin fragmanını mı izlemek ? Yorumları mı okumak ?

Bana göre her ikisi de önemli. Fragman filmin içeriğini tam olarak göstermez.Aynı zamanda yorumlar da bazen filmin oyuncularına hayranlıktan dolayı çok abartılı olabiliyor. İkisini de yapıp,gidip gitmeme kararını o şekilde vermek en iyisi.



Tek başına mı kalabalık mı ?

Dediğim gibi,eğer film komedi filmiyse tek başıma izlemeyi tercih ederim.

Yazımı, değer verdiğim ve içeriklerini takip ettiğim bazı bloggerları mimleyerek bitiriyorum.Kendilerine de haber edeceğim.Yazmak isterlerse bu konu hakkındaki düşüncelerini yazabilirler. Kendinize iyi bakın:)


https://semihkececioglu.blogspot.com/


17 yorum:

  1. Ahmet bey merhabalar :) Teşekkür ederim beni de mimlediğiniz için. Bu mimi hazırlayan ve başlatan Öneri Makinesi sayesinde ilk yapanlardanım ben de. Bu mimler sayesinde blog sahipleri birbirlerini daha iyi tanıyabiliyorlar. Film izleme konusunda oldukça uyumlu biri olduğunuzu gözlemledim :) Ne güzel, sinema cidden büyülü bir dünya, atmosfere girmek için ben de zaman zaman yalnız izlemeyi tercih edenlerdenim doğrusu. Elinize sağlık. Benim hazırladığım mimi okumak isterseniz, burada Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mimler gerçekten bloglar arası iletişim için çok önemli,ben de bu iletişimi kurmak istedim açıkçası neticede hepimiz aynı yolun yolcusuyuz:) Size ve Öneri Makinesi'ne çok teşekkür ederim.

      Sil
  2. Blog sayfamızı takip edenler için kendimizle alakalı cevaplar bulacakları güzel bir mim olmuş..Zamanım pek olmuyor bu tür yazılar için ama fırsat bulursam yazmak isterim. Değer verip mimlediğin için teşekkür ederim, görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  3. Önemli olan filmin kendisi diyorsunuz yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,efektler de elbette güzel olmalı fakat benim için ana tema filmin senaryosu ve oyuncuların yetenekli olmasıdır.

      Sil
  4. GÜzel bir mim olmuş başarılar iyi çalışmalar dilerim :)

    YanıtlaSil
  5. Değer verip yazınızda bana da yer verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben de yazımı yazdığımı haber vermek istedim. Fakat aklıma takılan bir şey var. Beni mazur görün, sanırım yalnızca blogunuzu birkaç kez ziyaret ettim. Bunun dışında bir tanışıklığımız yok diye hatırlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mime cevabınız için çok teşekkür ederim. Ancak sınava hazırlandığım süreçte uzun süre yazı ekleyemediğim gibi blogger çevresiyle de iletişim kuramadım. Bu yüzden garip gelmiş olabilir. Zaten mimlediğim çoğu blog yazarıyla yeni tanıştım. Amaç birbirimizi daha iyi tanımak değil mi:)

      Sil
  6. Öncelikle mime katıldığın için teşekkürler 😊 Ne güzel yeni bloglar keşfediyoruz 😊. Kaplumbağaların adlarını biz de hep hatırlamaya ve hepsini saymaya çalışırdık kardeşimle 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim mime emek verdiğiniz için asıl ben teşekkür ederim. Hahaha :D Çocukluk işte benim de işsizlik yapıp ezberlediğim birçok karakter ismi vardı:)

      Sil
  7. Film güzelse bence de sıkıntı yokk :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet katılıyorum,ortada o kadar hd görüntülü film varken bazen Yeşilçam'ın görüntü kalitesi düşük filmlerini tercih ediyorum:)

      Sil
  8. heeey ninjalaar rafaello donatello leonardo mikelanjelo italyan ressamlaaar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vaay gerçekten enteresanmış ilk defa duydum..Güzel bir yazı konusu olabilir bu:)

      Sil
  9. Mimlendiniz...Cevabınızı bekliyorum...https://hatayyemektariflerim.blogspot.com/2019/02/mim-1-benim-sinemam.html

    YanıtlaSil